Surhuisterveen – Appartementengebouw Dr. van Kammenstraat (ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbouwvergunning 1e fase)

Inleiding

Het ontwerpbestemmingsplan Appartementengebouw Dr. van Kammenstraat Surhuisterveen geeft een regeling voor het bouwen van 16 appartementen voor senioren op de hoek van de Dr. van Kammenstraat en de Slotstraat in het centrum van Surhuisterveen.

Ter inzage

Vanaf 1 juni tot en met 12 juli 2011 liggen het ontwerpbestemmingsplan Appartementengebouw Dr. van Kammenstraat Surhuisterveen en de ontwerpbouwvergunning 1e fase voor het appartementengebouw ter inzage.

De ontwerpen kunt u inzien:

  • bij de afdeling Ruimte op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

  • via onze website www.achtkarspelen.nl (zoeken op ‘Ruimtelijke plannen’).

Zienswijzen

Tot en met 12 juli 2011 kunt u uw zienswijze kenbaar maken. U kunt een brief of e-mail sturen of een afspraak maken voor een mondelinge zienswijze. Uw brief of e-mail moet voorzien zijn van uw naam, adres en woonplaats en een motivering van uw zienswijze.

Brief: Een zienswijze per brief kunt u kunt sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Achtkarspelen, Postbus 2, 9285 ZV Buitenpost.

E-mail: Een zienswijze per e-mail kunt u mailen naar gemeente@achtkarspelen.nl

Mondeling: Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken voor 28 juni 2011.

Als u een zienswijze indient kunt u er voor kiezen uw zienswijze nader toe te lichten in een hoorcommissie. Deze hoorcommissie bestaat uit leden van de gemeenteraad. Indien u van deze gelegenheid gebruik wilt maken kunt u dit bij uw zienswijze aangeven.

Meer informatie

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Beleid van de afdeling Ruimte, via het algemene nummer 14 0511.

Buitenpost, 31 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Achtkarspelen,

T.J. van der Zwan,

burgemeester.

E. van der Sluis,

secretaris.

Naar boven