Bestemmingsplan Klein Prattenburg

Van donderdag 2 juni 2011 tot en met woensdag 13 juli 2011 ligt ter inzage in het gemeentehuis aan de Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen:

Bestemmingsplan Klein Prattenburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 26 april 2011 het bestemmingsplan Klein Prattenburg gewijzigd heeft vastgesteld en heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen. Het bestemmingsplan Klein Prattenburg voorziet in de realisatie van 13 vrijstaande woningen op het perceel achter Cuneraweg 384 in Rhenen.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen hebben betrekking op:

  • De maximale bouwhoogte op de bouwvlakken, deze is teruggebracht tot 10.50 m;

  • De maximale goot- en bouwhoogte van het bijgebouw achter kavel 2 en het bijgebouw tussen de kavels 8 en 9; deze zijn teruggebracht tot 3.30 m (goothoogte) en 4.50 m (nokhoogte);

  • De begrenzing van de aanduidingen ‘erf’ en ‘maximale goot-, bouwhoogte en dakhelling’ ten zuiden van de woning Varenmos 70.

Inzien

Het bestemmingsplan ligt, inclusief het raadsbesluit en alle onderliggende stukken, van donderdag 2 juni 2011 tot en met woensdag 13 juli 2011 voor belanghebbenden ter inzage.

  • Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

    http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0340.BPKleinPrattenburg-VA01;

  • Het bestemmingsplan is in PDF-bestanden in te zien op www.rhenen.nl onder actueel → ter inzage (http://rhenen.nl/Smartsite.shtml?id=65648);

  • Een analoge (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is op werkdagen van 8.30 tot 12.30 in te zien aan de VROM-balie in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen.

Beroep

Belanghebbenden die in een eerder stadium een zienswijze naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten in een eerder stadium geen zienswijze naar voren te hebben gebracht, kunnen van donderdag 2 juni 2011 tot en met woensdag 13 juli 2011 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE.

Het besluit treedt in werking op donderdag 14 juli 2011, tenzij binnen bovengenoemde termijn, in samenhang met een ingesteld beroep, een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Kopieën

Afschriften van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges algemeen verkrijgbaar.

Naar boven