Vaststelling projectbesluit Buitengebied, Vinkenlaan 42a in Malden

Burgemeester en wethouders van Heumen maken bekend dat op 15 maart 2011het projectbesluit Buitengebied, Vinkenlaan 42a is vastgesteld. Het projectbesluit maakt de bouw mogelijk van een vrijstaande woning op het perceel Vinkenlaan 42a in Malden. De woning, die een inhoud zal krijgen van 800 m3, zal ten zuiden van de bestaande woning worden gebouwd, waarna de bestaande woning moet worden afgebroken.

Het vastgestelde projectbesluit is met ingang van 2 juni 2011digitaal beschikbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De analoge versie en de bijbehorende stukken liggen tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Fysieke Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. De stukken zijn in pdf vorm tevens digitaal beschikbaar via www.heumen.nl.

Tegen het besluit tot vaststelling van het projectbesluit kan van 2 juni 2011 tot en met 13 juli 2011 beroep worden ingediend door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen. Het beroep moet gestuurd worden naar de Rechtbank Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM te Arnhem. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en tenminste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Zo mogelijk dient een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft bij het beroepschrift te worden overgelegd.

Belanghebbenden kunnen nadat beroep is ingesteld, desgewenst de voorzieningenrechter van de rechtbank Arnhem, postbus 9030, 6800 EM te Arnhem, om een voorlopige voorziening verzoeken.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 14 juli 2011, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Malden, 31 mei 2011

Naar boven