Vooraankondiging voorbereiding bestemmingsplan Limmen Zandzoom Topkavels

Burgemeester en wethouders van Castricum delen ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening mee dat het gemeentebestuur voornemens is een bestemmingsplan voor te bereiden.

Het bestemmingsplan bestaat uit acht kavels. Deze kavels liggen allemaal in de Zandzoom. Zeven van deze kavels liggen in het grootste deel van de Zandzoom dat wordt begrensd door de gemeentegrens met Heiloo in het noorden, de Rijksweg en het bedrijventerrein Nieuwelaan in het oosten, de Burgemeester Nieuwenhuijsenstraat in het zuiden en de Westerweg en de spoorlijn in het westen. Één kavel ligt in het kleinste deel van de Zandzoom dat wordt begrensd door de gemeentegrens in het noorden, GGZ locatie De Oosthoek in het oosten, de Nieuwelaan in het zuiden en de Rijksweg in het westen.

Het plan voorziet in acht vrijstaande woningen.

Op dit moment liggen er geen stukken ter inzage, kunnen er geen zienswijzen worden ingediend en wordt er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Op een nader te bepalen tijdstip wordt een voorontwerp van het bestemmingsplan ter inzage gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren op het plan. In het Nieuwsblad voor Castricum en op de gemeentelijke website wordt aangekondigd wanneer en op welke manier u kunt reageren.

Meer informatie: R. Houtkamp, team Bouw Wonen en Bedrijven, tel. (0251) 661 392.

Naar boven