Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Schore

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 26 mei 2011 tot en met woensdag 6 juli 2011 bij de balie van Burgerservice in de publiekshal van het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle, ter inzage ligt: een ontwerp van het bestemmingsplan Schore.

Plangebied

Het plangebied omvat de bebouwde kom van Schore.

Hoofdlijnen van het plan

In het bestemmingsplan ligt het accent op het bevestigen en regelen van het huidige gebruik (met name wonen en daarop afgestemde voorzieningen), het vastleggen van ruimtelijke kenmerken van de bebouwde en onbebouwde ruimte en het actualiseren van de bestemmingsregeling. In het plangebied zijn een aantal woningbouwontwikkelingen voorzien.

Het plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de balie burgerservice op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Het plan is tevens in pdf-versie te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl via het pad Actueel → Bekendmakingen → Bestemmingsplan en via het pad Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen → ontwerpbestemmingsplan Schore. Een volledig digitale versie van het bestemmingsplan, met identificatiecode NL.IMRO.0678.schore-ow01, is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder bij de gemeenteraad naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken met betrekking tot het bovengenoemde ontwerpplan. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0113-333 110.

Kapelle, 25 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven