Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Smetanalaan 536

Burgemeester en wethouders van Assen maken het volgende bekend, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het ontwerpbestemmingsplan Smetanalaan 536 ligt vanaf 27 mei 2011 gedurende zes weken, ter inzage bij de Publieksbalie Vergunningen en Handhaving, in het stadhuis. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.assen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan Smetanalaan 536 ligt binnen de grenzen van het geldende bestemmingsplan ‘Assen-Noord’. Op onderhavig perceel was voorheen de school De Arkel gevestigd. Promens Care is van plan hier een nieuwe speciale woonvoorziening te realiseren, voor mensen met een verstandelijke of psychische beperking. Bij de planopzet is aangesloten bij de systematiek van recent opgestelde bestemmingsplannen.

Het voorontwerp van het bestemmingsplan is voorgelegd aan de bevolking en een groot aantal overlegpartners. De ontvangen reacties hebben aanleiding gegeven tot een wijziging van het voorontwerpbestemmingsplan.

Gedurende een termijn van zes weken, met ingang van 27 mei 2011, wordt iedereen in de gelegenheid gesteld naar keuze schriftelijk dan wel mondeling, zienswijzen over het ontwerpplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de Gemeenteraad, Postbus 30018, 9400 RA Assen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken en contact opnemen met mevr. E. Langbroek, telefoon 14 0592.

Naar boven