Ontwerpwijzigingsplan ‘Landbouwstraat 25’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Landbouwstraat 25’ ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Landbouwstraat 25’ biedt de juridisch-planologische grondslag voor het van vorm veranderen van het agrarische bouwblok op het perceel kadastraal bekend als gemeente Someren sectie G, nummer 4381 (gedeeltelijk), plaatselijk bekend als Landbouwstraat 25 te Someren. De vormverandering vindt plaats ten behoeve van het kunnen realiseren van een kalverenstal in het kader van dierenwelzijnseisen.

Stukken ter inzage

U kunt het ontwerpbesluit en het ontwerpwijzigingsplan samen met de onderliggende stukken vanaf 26 mei 2011 gedurende zes weken inzien bij de afdeling VROM in het gemeentehuis, Wilhelminaplein 1 in Someren.

De afdeling is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Het ontwerpbesluit en ontwerpwijzigingsplan kunt u ook buiten de openingstijden inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken via onderstaand telefoonnummer. U kunt het ontwerpbesluit en ontwerpwijzigingsplan plus bijlagen ook raadplegen via de gemeentelijke website, onder ‘bekendmakingen.

Indienen zienswijzen

Tijdens deze periode kan door iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Someren naar voren worden gebracht. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan Burgemeester en wethouders van Someren, Postbus 290, 5710 AG Someren. Degene die mondeling een zienswijze kenbaar willen maken kunnen hiervoor contact opnemen met het secretariaat van de afdeling VROM (tel. 0493-494888).

Someren, 25 mei 2011

Naar boven