Kennisgeving ontwerpprojectbesluit/bouwvergunning schutterslokaal Sweikhuizen

Burgemeester en Wethouders van Schinnen maken bekend dat zij voornemens zijn conform artikel 3.10 Wro een projectbesluit te nemen, alsmede bouwvergunning te verlenen, ten behoeve van de realisatie van een clubgebouw voor schutterij St. Joseph te Sweikhuizen. De projectlocatie betreft het bestaande schietterrein aan de Stammen te Sweikhuizen (kadastraal bekend gemeente Sweikhuizen, sectie A nummer 4524). Het plan is in strijd met de vigerende bestemmingsplanvoorschriften (recreatieve doeleinden met sportvoorzieningen), die op onderhavig perceel geen bebouwing toestaan.

De stukken liggen met ingang van 26 mei 2011 voor eenieder ter inzage bij de gemeente Schinnen, balie 4, Scalahof 1 te Schinnen en wel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur alsmede op woensdag van 14.00 uur tot 19.30 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen tegen het voorliggende ontwerpbesluit kunnen worden ingediend tot en met 6 juli 2011. Schriftelijke reacties kunnen worden gezonden aan het College van Burgemeester en Wethouders van Schinnen, Postbus 50, 6365 ZH Schinnen. Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Hiertoe kan (telefonisch, 046-4572845) een afspraak gemaakt worden met de heer J. Münten, medewerker sector Publiek, van de gemeente Schinnen.

Schinnen, 25 mei 2011

Burgemeester en Wethouders van Schinnen,

namens deze,

Sector Publiek,

J. Münten.

Naar boven