Ontwerpbestemmingsplan ‘Gammelkerbeek’

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ontwerpbestemmingsplan ‘Gammelkerbeek’ ter inzage wordt gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een actuele regeling voor het oostelijke traject van deze beek, die in het kader van de landinrichting Saasveld-Gammelke gedeeltelijk een tracéwijziging zal ondergaan. Hierdoor werd het noodzakelijk de bestemmingen opnieuw aan te geven.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 27 mei 2011 voor een ieder gedurende een periode van 6 weken tijdens de openingsuren ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis te Denekamp.

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de landelijke website door middel van de link

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.deubpgammelkerb-0301

De bronbestanden zijn te vinden op http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondeling dan wel schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kun u indienen bij de gemeenteraad van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer Hesselink van de afdeling Ontwikkeling, tel. 0541-854100.

Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Indieners van zienswijzen worden in de gelegenheid gesteld hun zienswijze nader toe te lichten ten overstaan van een hoorcommissie, bestaande uit leden van de gemeenteraad. Indien u van deze gelegenheid gebruik wilt maken dient u dit bij uw schriftelijke of mondelinge zienswijze aan te geven.

Naar boven