Kennisgeving op grond van de inspraakverordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwegein delen u mee dat op grond van de inspraakverordening inspraak wordt toegepast op het voorontwerpbestemmingsplan Drinkwaterproductiebedrijf Hooglandse Jaagpad.

Het voorontwerpbestemmingsplan regelt een nieuwe locatie voor het huidige drinkwaterproductiebedrijf aan het Hooglandse Jaagpad. De nieuwbouw zal ook aan het Hooglandse Jaagpad, wat verder naar het westen, worden gesitueerd.

Het voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 26 mei 2011 tot en met 10 juni 2011 voor eenieder ter inzage. Gedurende deze termijn kan eenieder een inspraakreactie indienen.

Inzage van het bovengenoemde stuk is mogelijk bij het Omgevingsloket in de Stadswinkel, Martinbaan 2 te Nieuwegein.

Lees hiervoor de algemene informatie aan het begin van de bekendmakingen bij ‘Het Omgevingsloket in de Stadswinkel’. Daarnaast kan het bestemmingsplan worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl met planid: NL.IMRO.0356.BPOH2010001-VO01 en op de gemeentelijke website www.nieuwegein.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk een inspraakreactie tegen het voorontwerpbestemmingsplan indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein, onder vermelding van inspraakreactie voorontwerp bestemmingsplan Drinkwaterproductiebedrijf .

Tevens kan eenieder gedurende diezelfde termijn mondeling zijn of haar inspraakreactie kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein. Mondelinge inspraakreacties kunnen gedurende de ter inzage termijn op afspraak worden ingediend bij de heer M. Broersma, telefoonnummer (030) 607 14 17.

Daarnaast kan eenieder gedurende deze termijn digitaal zijn of haar inspraakreactie kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein. U kunt hiervoor een digitaal formulier invullen. Dit formulier is te vinden via www.nieuwegein.nl/ruimtelijkeplannen en kies dan voor `Inspraak ruimtelijke plannen´onder de kop ‘Gerelateerde producten’

Nadat het inspraaktraject en het vooroverleg zoals genoemd in artikel 3.1.1. Besluit Ruimtelijke Ordening is afgerond zal het ontwerpbestemmingsplan, als deze gereed is, ter inzage worden gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan zal worden voorbereid met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure en zal wederom ter inzage worden gelegd. Vanaf dat moment kan eenieder zienswijzen indienen. Deze terinzagelegging wordt vooraf aangekondigd in de Molenkruier en op de gemeentelijke website.

Nieuwegein, 25 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein.

Naar boven