Ontwerpbestemmingsplan ‘Brede school Zuurland’

Burgemeester en wethouders van Brielle maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Brede school Zuurland’ met ingang van vrijdag 27 mei 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt bij de afdeling VROM van de sector Grondgebied, kamer 0.30, tijdens kantooruren (8.00 uur en 12.30 uur), Slagveld 36.

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Brede school Zuurland’ ligt tussen de G.J. van den Boogerdweg, de Reede en het Riksestraatje in Brielle. Het bestemmingsplan is enerzijds een beheersplan, wat wil zeggen dat de schoolgebouwen, gemeenschappelijk gebouw ‘Bres’ en gymnastiekzaal ‘Reede’, de Dukdalf en jongerencentrum ‘Bravo’ nu worden opgenomen in een bestemmingsplan. Daarnaast biedt het bestemmingsplan de ontwikkelmogelijkheid om een zorggebouw met daarboven maximaal 13 appartementen te realiseren.

Gedurende de periode van zes weken (van 27 mei 2011 tot en met 7 juli 2011) kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Brielle, Postbus 101, 3230 AC Brielle. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, telefonisch een afspraak te maken met mevrouw B. van Houte van de afdeling VROM, 0181-471312. Zienswijzen die per e-mail worden ontvangen, worden niet’ in behandeling genomen. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Brede school Zuurland’ is digitaal te raadplegen op www.brielle.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Naar boven