Vaststellen projectbesluit Gerleeweg, noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend, dat zij op 17 mei 2011 conform het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening heeft besloten, dat ten behoeve van de verwezenlijking van de bouw van een woning aan de Gerleeweg en het bestemmen van de woning Gerleeweg 3 als burgerwoning voor de daarbij aangewezen gebieden, het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied’ buiten toepassing blijft en bouwvergunning wordt verleend voor dit project.

Het projectbesluit met bijbehorende stukken alsmede de bouwvergunning zijn eveneens in te zien via de gemeentelijke website www.noordwijk.nl.

Tevens zal het projectbesluit worden geplaatst op www.ruimtelijkeplannen.nl en is te vinden onder de code NL.IMRO.0575.GERLEEWEG3.VA01

Indien u meent dat u door het besluit of de daaraan verbonden voorwaarden in uw belangen wordt getroffen bestaat er de mogelijkheid tot het indienen van een beroepschrift. Beroep kan worden ingesteld door degenen die een zienswijze hebben ingediend danwel belanghebbenden aan wie niet kan worden verweten, dat hij geen zienswijze heeft ingebracht. Een beroepschrift dient te worden gericht aan de Rechtbank ‘s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

De termijn voor het instellen van beroep, overeenkomstig het bepaalde in artikel 6:8, lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht vangt aan op 2 juni 2011. Met ingang van die datum ligt het definitieve besluit met bijbehorende stukken op maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur, alsmede op donderdag van 18:30 uur tot 20:30 uur voor een periode van zes weken ter visie in de gemeentewinkel van het Gemeentehuis.

Noordwijk, 1 juni 2011

Burgemeester en wethouders.

Naar boven