Kennisgeving verkeersmaatregelen

De minister van Infrastructuur en Milieu maakt, overeenkomstig het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht, afdeling 3.6, bekend dat bij besluit van 25 mei 2011, kenmerk RWS/DNB-2011/2575, is besloten tot het treffen van verkeersmaatregelen om de verkeersveiligheid te waarborgen en filevorming op de A59 tegen te gaan. De voorsorteerstroken worden voor het verkeer richting Gorinchem (A27), komende vanuit het knooppunt Zonzeel, met circa 550 meter verlengd. Door deze aanpassing kan het verkeer vanuit aansluiting 34 Raamsdonkveer niet meer linksaf voorsorteren richting A27 Gorinchem. De bewegwijzering wordt aan de nieuwe verkeerssituatie aangepast. Tot slot wordt het wegmeubilair vervangen en/of aangepast.

Het besluit met de bovengenoemde strekking heeft ten doel het in stand houden van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan, het zoveel mogelijk waarborgen van de vrijheid van het verkeer, het voorkomen of beperken van door het verkeer veroorzaakte overlast, hinder of schade, alsmede het voorkomen of beperken van door het verkeer veroorzaakte aantasting van het karakter of van de functie van objecten of gebieden.

Het verkeersbesluit ligt gedurende de bezwaartermijn van zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt ter inzage op het kantoor van Rijkswaterstaat Wegendistrict Breda, Graaf Engelbertlaan 161 te Breda, op werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Bezwaar kunt u indienen bij de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat dienst Noord-Brabant, Postbus 90157, 5200 MJ ’s-Hertogenbosch.

U kunt zich voor meer informatie wenden tot het Wegendistrict Breda, telefoon 076-526 52 00.

De minister van Infrastructuur en Milieu,

namens deze:

het hoofd Wegendistrict Breda,

J.G. Pijnappel.

Naar boven