Projectbesluit vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde maken bekend dat zij het projectbesluit Ellersinghuizerveld fase 2 hebben vastgesteld. Dit besluit ligt met de bijbehorende stukken ter inzage in het gemeentehuis te Sellingen. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het project voorziet in de inrichting van een natuurgebied in de Ecologische Hoofdstructuur.

Omdat de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is toegepast, kan tegen het projectbesluit geen bezwaar worden gemaakt. Wel kan beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden in de zin van artikel 1, lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht die tevens zienswijzen hebben ingebracht;

  • belanghebbenden die aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Voor het overige is geen beroep mogelijk.

Een beroepschrift moet worden ingediend bij de Sector Bestuursrecht van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 150, 9700 AD Groningen. De beroepstermijn loopt van 26 mei tot en met 6 juli 2011.

Het indienen van beroep heeft geen schorsende werking. Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend en u meent dat de zaak zo spoedeisend is dat de beslissing door de rechtbank niet kan worden afgewacht, dan kunt u de voorzieningenrechter vragen een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek moet u richten aan de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Groningen.

Sellingen, 25 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde,

L.A.M. Kompier,

burgemeester.

J.M. de Vos,

secretaris.

Naar boven