Ter inzage ligging ontwerpbestemmingsplan ‘Voormalig Gemeentehuis Maartensdijk eo’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Voormalig Gemeentehuis Maartensdijk eo’ ligt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 27 mei 2011 tot en met 7 juli 2011, bij het informatiecentrum van het gemeentehuis in Bilthoven (Soestdijkseweg Zuid 173) ter inzage.

Het bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken kan digitaal worden ingezien op http://www.debilt.nl/ruimtelijkeplannen.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www2.debilt.nl/ruimtelijkeplannen/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0310.0005BP00205-ON01

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en plankaart. Het plangebied is begrensd door de Dorpsweg, De Tolakkerweg, de Industrieweg en het fiets-voetpad tussen de Dorpsweg en de Industrieweg in de kern Maartensdijk.

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is de herontwikkeling van het voormalig gemeentehuis van Maartensdijk, alsmede om woningbouw in de directe omgeving hiervan mogelijk te maken.

Tot en met 7 juli 2011 kunt u mondeling of schriftelijk reageren door een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan ‘Voormalig Gemeentehuis Maartensdijk eo’ kenbaar te maken. Uw schriftelijke zienswijze moet u sturen aan de gemeenteraad van de gemeente De Bilt, Postbus 300, 3720 AH Bilthoven.

Naast de gebruikelijke openingstijden van het gemeentehuis (08.30 uur tot 12.30 uur) kan het ontwerpbestemmingsplan ‘Voormalig Gemeentehuis Maartensdijk eo’ ook worden ingezien op dinsdagavonden van 15.00 uur tot 19.00 uur bij het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Voor het maken van mondelinge zienswijze of voor specifieke vragen of opmerkingen over het ontwerpplan dan kunt u contact opnemen met de heer A. van Breda (tel. 030-2289606) van de afdeling B&S van de gemeente De Bilt.

Naar boven