Ontwerp-bestemmingsplan Oudemirdum-Huningspaed 21

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 27 mei tot en met 7 juli 2011 voor een ieder in het gemeentehuis van Gaasterlân-Sleat, Dubbelstraat 1 te Balk, ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan ‘Oudemirdum-Huningspaed 21’.

Het plan is tevens te raadplegen op de website van de gemeente (www.gaasterlan-sleat.nl onder ‘Wonen en leven’, link ‘Bestemmingsplannen’).

Dit bestemmingsplan betreft een herziening van het bestemmingsplan Buitengebied 2004 en heeft betrekking op het perceel Huningspaed 21 te Oudemirdum.

Op dit perceel is een paardenopfokbedrijf met een KI-tak gevestigd.

Met het bestemmingsplan wordt beoogd een regeling te treffen die het mogelijk maakt dat ten behoeve van dit bedrijf een tweede – inpandige – bedrijfswoning wordt toegestaan.

Binnen genoemde termijn kan een ieder bij de gemeenteraad schriftelijk (Postbus 30, 8560 AA Balk) of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer A. Overwijk, telefoon (0514) 60 81 05. Van de zienswijzen die mondeling naar voren zijn gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Het is mogelijk dat de ter inzage gelegde stukken tijdens de terinzagelegging worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Balk, 27 mei 2011

Naar boven