Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Dokter van Nieveltweg 20 in Castricum’

Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Dokter van Nieveltweg 20’ in Castricum. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het bestemmingsplan is opgesteld t.b.v. het realiseren van twee pannavelden. Het plangebied betreft de groenstrook gelegen naast het schoolplein van de Augustinusschool in Castricum. Ten noorden van het plangebied loopt de Dokter van Nieveltweg, ten oosten is sprake van een openbare parkeervoorziening en de ligging van de Wayenburgh.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 26 mei 2011 voor zes weken ter inzage bij de gemeentelijke locatie aan de Zonnedauw 4 in Limmen. Tevens is het plan te raadplegen op HtmlResAnchor www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijzen op ontwerpbestemmingsplan Dokter van Nieveltweg 20 in Castricum’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: mevr. H. Goverde-Bruins, 0251-661122.

25 mei 2011

Burgemeester en wethouders.

Naar boven