Vastgesteld wijzigingsplan ‘Langstraat 134’ gemeente Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 27 mei 2011 het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ‘Langstraat 134’ te Deurne en de hierbij behorende stukken voor iedereen gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied is kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie L, nrs. 3916 en 3917 en is plaatselijk bekend als Langstraat 134 te Deurne. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kan informatie bij het Klantcontactcentrum worden ingewonnen.

Het plangebied is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ gemeente Deurne en is daarin bestemd als ‘Niet-agrarische bedrijven’. Het wijzigingsplan maakt de vestiging van een ander niet-agrarisch bedrijf in het bestaande bedrijfspand mogelijk.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en de hierbij behorende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne. Tevens zijn het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken via onze website www.deurne.nl beschikbaar gesteld voor inzage.

Beroep en voorlopige voorziening

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Bij een spoedeisend belang kan bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State tevens een voorlopige voorziening worden gevraagd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking wanneer er een beroepschrift is ingediend. Wanneer er gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de mevrouw I. Roordink van de afdeling Economie via het Klantcontactcentrum.

Naar boven