Ontwerpbestemmingsplan Heumen, Batavierenstraat - Romeinenstraat

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor de realisatie van 3 woningen aan de Batavierenstraat en de Romeinenstraat in Heumen het ontwerpbestemmingsplan ‘Heumen, Batavierenstraat - Romeinenstraat’ is opgesteld. De woningen worden gesitueerd op de plaats waar nu een moestuin is gelegen (achter de woning Oude Boterdijk 42 in Heumen).

Procedure

Voor dit plan wordt de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure gevolgd. Dat houdt in dat voordat een besluit genomen wordt zienswijzen kunnen worden ingediend.

Het tijdig indienen van een zienswijze is een voorwaarde om in een later stadium beroep in te kunnen stellen tegen de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan.

Inzageperiode

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpvaststellingsbesluit alsmede de onderliggende onderzoeken zijn vanaf donderdag 26 mei 2011 tot en met woensdag 6 juli 2011 te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Een pdf-versie van de stukken is te raadplegen op www.heumen.nl; ook liggen de stukken tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Fysieke Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende deze termijn eenieder, schriftelijk of mondeling, zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer 024-3588343.

Malden, 24 mei 2011

Naar boven