Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure Klingerberg 2, 5925 AC Venlo

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvra(a)g(en), een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3°  Wabo:

Venlo, Klingerberg 2, 5925 AC Venlo, gymzaal met bijbehorende voorzieningen. Tevens de bouw van een nieuw klaslokaal en herinrichting van de openbare ruimte aan de achterzijde van de basisschool ‘de Klingerberg’ (2011-0548)

Inzage

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 26mei tot en met 6 juli 2011 gedurende zes weken op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en donderdags van 08.00 tot 20.00 uur bij in de Stadswinkel, Prinsessesingel 30 te Venlo, voor een ieder ter inzage.

De bekendmaking van het ontwerp-besluit vindt plaats in het huis-aan-huisblad De Trompetter/E3 Journaal Venlo, op de gemeentelijke website (www.venlo.nl, rubriek Actueel, officiële bekendmakingen) en de Staatscourant. Het ontwerp-besluit, de ruimtelijke onderbouwing en de daaraan ten grondslag gelegde onderzoeksrapporten kunnen op deze pagina als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor de overige stukken.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam, adres en registratienummer bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Gebouwde Omgeving, bereikbaar op telefoonnummer 077 359 6591.

Naar boven