Terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan ‘dependance Hotel De Stobbe te Ruinen’

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken op grond van artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘dependance Hotel de Stobbe te Ruinen’ op 12 mei 2011 door de gemeenteraad is vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in het oprichten van een dependance van het Hotel De Stobbe op de locatie Westerstraat 65 in Ruinen. Het hotel wordt uitgebreid met tien hotelkamers en vergaderruimten. Ook wordt een bedrijfswoning op de verdieping van de bebouwing aan de Westerstraat 65 gerealiseerd.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘dependance Hotel de Stobbe te Ruinen’ ligt van 26 mei tot en met 6 juli 2011 voor iedereen ter inzage. Inzien kunt u via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde tijdens kantooruren

  • dewolden.nl, onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen

  • ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het bestemmingsplan treedt in werking op 7 juli 2011. Een beroepsschrift heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Zuidwolde, 25 mei 2011

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven