Vaststelling bestemmingsplan Breedeweg 50 te Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het bestemmingsplan Breedeweg 50 te Castricum is vastgesteld door de gemeenteraad bij besluit van 12 mei 2011. De gemeenteraad heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan, evenals het besluit tot vaststelling inclusief alle bijlagen, liggen met ingang van 25 mei 2011 ter inzage bij de gemeentelijke locatie aan de Zonnedauw 4 in Limmen. Tevens is het plan te raadplegen op en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plangebied bestaat uit de percelen Breedeweg 50 en 50a te Castricum.

Het plan voorziet in realisatie van 4 appartementen in het bestaande bedrijfspand.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediende bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie: dhr. R. van den Haak team Bouwen, Wonen en Bedrijven, tel. (0251) 661 152.

Castricum, 15 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Castricum.

Naar boven