Onherroepelijke bestemmingsplannen ‘Kerkrade Noord’

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat:

  • het bestemmingsplan ‘Kerkrade Noord’ op 10 maart 2011 onherroepelijk is geworden (vaststelling 15 december 2011). Het bestemmingsplan beoogt actualisering en uniformering van de bebouwingsregelingen in de woongebieden/buurten Eygelshoven-Kom, Hopel, Waubacherveld en Vink. Het plangebied wordt globaal begrensd door de N299 in het westen, de Eygelshovergracht in het zuiden, de spoorlijn Heerlen-Aken in het oosten en de Gravenweg in het noorden.

  • het bestemmingsplan ‘Kerkrade Oost II’ op 12 mei 2011 onherroepelijk is geworden (vaststelling 26 januari 2011). Het bestemmingsplan beoogt actualisering en uniformering van de bebouwingsregelingen in de woongebieden binnen Haanrade. Het plangebied wordt globaal begrensd door de woonbebouwing van de Jan Steenstraat en Vinkerstraat in het westen, de Haanraderweg (ged.) en de woonbebouwing in de Jac Schreursstraat en Felix Ruttenstraat in het zuiden, de spoorlijn Heerlen-Aken en de woonbebouwing in de Meuserstraat in het oosten en de woonbebouwing in de Adriaan Brouwerstraat en Albert Cuypstraat in het noorden.

De plannen zijn na telefonische afspraak (via algemeen tel.nr. 14045), in te zien bij de vakbalie Bouwen, Wonen en Leefomgeving Sector Stad op de begane grond van het stadskantoor, Markt 33 alhier als ook via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Kerkrade, 25 mei 2011

J.J.M. Som,

burgemeester.

C.M. Kuikman,

secretaris

Naar boven