Vaststelling Wijzigingsplan ‘Minicamping Utbuorren 46 Terherne’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat, op grond van artikel 3.9a en artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008’, het wijzigingsplan ‘Minicamping Utbuorren 46 Terherne’ op 10 mei 2011 is vastgesteld.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Utbuorren 46 te Terherne. Het voornemen bestaat om op dit perceel een minicamping op te richten voor maximaal 25 seizoensplaatsen in aansluiting op het bestaande erf. In het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2008’ is daarvoor een wijzigingsbevoegdheid opgenomen.

Het besluit, het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf 25 mei 2011 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Het wijzigingsplan is ook in te zien via www.boarnsterhim.nl (onder Actueel/Ontwikkelingen en bestemmingsplannen).

Gedurende de genoemde termijn kan tegen dit besluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend tegen het ontwerpplan;

  • belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de termijn naast het beroepsschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven