Ontwerpprojectbesluit ‘Borsels Buiten, gedeelte Zeedijk, 2011’

Inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Borsele maken bekend dat in het kader van artikel 3.10 jct 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening (oud) het ontwerpprojectbesluit en de ontwerp ruimtelijke onderbouwing ‘Borsels Buiten, gedeelte Zeedijk, 2011’ in de periode van donderdag 26 mei 2011 tot en met woensdag 6 juli 2011 ter inzage ligt. De stukken zijn digitaal in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’. U vult vervolgens in het venster ‘ID’ de volgende plancode in: NL.IMRO.0654.PBBBZD2011.

Daarnaast zijn de stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.borsele.nl.

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerp ruimtelijke onderbouwing ‘Borsels Buiten, gedeelte Zeedijk, 2011’ ligt ter inzage in het gemeentehuis van Borsele, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Het is mogelijk dat de gemeente tijdens de termijn van terinzagelegging nog aanvullende relevante stukken en gegevens ter inzage legt.

Inhoud projectbesluit

Het projectbesluit maakt het mogelijk om de bestaande windturbine aan de Zeedijk in Borssele, kadastraal bekend gemeente Borsele, sectie B, nummer 2832, groot 0.23.40 ha te vervangen en op te schalen. Ter plaatse is, op basis van het huidige bestemmingsplan, één windturbine met een ashoogte van 55 meter toegestaan. Het verzoek betreft het vervangen van de huidige verouderde windturbine door een nieuwe windturbine met een ashoogte van 80 meter. Om de ontwikkeling mogelijk te maken zijn burgemeester en wethouders voornemens medewerking te verlenen door het nemen van een projectbesluit.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u om uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu, bereikbaar op (0113) 238481.

Heinkenszand, 25 mei 2011

Naar boven