Projectbesluit en bouwvergunning Lichtmasten sportvelden Elst

Van donderdag 26 mei 2011 tot en met woensdag 6 juli 2011 ligt ter inzage in het gemeentehuis aan de Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen:

Projectbesluit en bouwvergunning

Lichtmasten Sportvelden Elst, Sportweg 9/19 in Elst (Utr.)

  • Een reguliere bouwvergunning voor het plaatsen van lichtmasten;

  • Een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van het plaatsen van lichtmasten bij de sportvelden.

Het verzoek is niet in overeenstemming met het bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening 1997. Het verzoek is daarom aangemerkt als een verzoek om projectbesluit op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening.

Inzien

Het projectbesluiten en de bouwvergunning ligt, inclusief alle onderliggende stukken, van donderdag 26 mei 2011 tot en met woensdag 6 juli 2011 voor belanghebbenden ter inzage.

  • Het projectbesluit is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

    http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0340.PBVerlSportvElst-de01;

  • Het projectbesluit en de bouwvergunning is in PDF-bestanden in te zien op www.rhenen.nl onder actueel > ter inzage (http://rhenen.nl/Smartsite.shtml?id=65648);

  • Een analoge (papieren) exemplaar van het projectbesluiten en de bouwvergunningen is op werkdagen van 8.30 tot 12.30 in te zien aan de VROM-balie in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen.

Beroep

Belanghebbenden die in een eerder stadium een zienswijze naar voren te hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten in een eerder stadium geen zienswijze naar voren te hebben gebracht, kunnen van donderdag 26 mei 2011 tot en met woensdag 6 juli 2011 beroep instellen bij de Rechtbank Utrecht, Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA UTRECHT.

Het besluit treedt in werking op donderdag 7 juli 2011, tenzij binnen bovengenoemde termijn, in samenhang met een ingesteld beroep, een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Rechtbank Utrecht, Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA UTRECHT. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Kopieën

Afschriften van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges algemeen verkrijgbaar.

Naar boven