Omgevingsvergunning reconstructie Mijlweg

Met ingang van 26 mei 2011 ligt in de hal van het Stadskantoor (Spuiboulevard 300) ter inzage het ontwerp voor de omgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) voor de reconstructie van de Mijlweg. Het ontwerpbesluit is tevens digitaal in te zien via de website www.dordrecht.nl/mijlweg.

De reconstructie heeft betrekking op het gedeelte Mijlweg, tussen de Laan der Verenigde Naties en de Van Leeuwenhoekweg, en voorziet in verdubbeling van het aantal rijstroken, de aanpassing van de kruispunten en de uitvoering van de bijbehorende kunstwerken.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om met een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a., onder 3, medewerking te verlenen aan de wegreconstructie.

Tot en met 6 juli 2011 kan eenieder – bij voorkeur schriftelijk – zienswijzen naar voren brengen (adres: Burgemeester en wethouders van Dordrecht, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht) onder vermelding van: ‘zienswijzen reconstructie Mijlweg’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 29 juni 2011, een telefonische afspraak te worden gemaakt, telefoon: (078) 770 49 01.

Dordrecht, 25 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven