Verleende omgevingsvergunning eerste fase hoek Sonsbeeksingel-Putstraat te Arnhem

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een omgevingsvergunning eerste fase hebben verleend ten behoeve van het bouwen van een hotel met horecagelegenheid op de locatie hoek Sonsbeeksingel-Putstraat te Arnhem, met dossiernummer 101200262. Voor het project is in de eerste fase de planologische afwijking op grond van 2.12, eerste lid onder a, °3 aangevraagd en verleend. De tweede fase ziet op de activiteit bouwen.

Inzien

De beschikking eerste fase van de omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen vanaf 26 mei 2011 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur bij het loket Bouwen, Wonen en Leefomgeving (BWL) in het Stadhuis aan de Koningstraat 38 te Arnhem, telefoon 0900-1809. Deze bekendmaking, de ruimtelijke onderbouwing en het projectbesluit met bijbehorende plankaart zijn ook in te zien via onze website www.arnhem.nl/bestemmingsplan alsmede via de internetpagina www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep / voorlopige voorzieningen

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen de bovengenoemde inzagetermijn beroep instellen bij de Rechtbank Arnhem, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpbesluit,

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om hun zienswijze tegen het ontwerp naar voren te brengen.

Degene die beroep heeft ingesteld kan (voor schorsing van de inwerkingtreding van het besluit) tevens een verzoek om voorlopige voorzieningen indienen bij de voorzitter van voornoemde Sector Bestuursrecht. Voor het in behandeling nemen van zowel het beroep als de voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

In werking

De beschikking betreft een eerste fase van een omgevingsvergunning (voor de planologische afwijking) treedt in werking op dezelfde dag als de tweede fase (voor de activiteit bouwen) in werking treedt. Deze dag is de laatste van de dagen waarop de beschikkingen elk afzonderlijk in werking zouden treden.

Arnhem, 25 mei 2011

Naar boven