Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan Hoek Villa Industria

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het plangebied Hoek Villa Industria.

Het plangebied is een gedeelte van het gebied Villa Industria, welk gebied wordt gevormd door het voormalige REGEV-terrein. Het is gelegen in de ‘Oude Wijk Over ’t Spoor’. De Hoek Villa Industria is de noordwestelijke hoekpunt van het plangebied van het bestemmingsplan Villa Industria is gelegen aan de Lorentzweg en de Kleine Drift.

Het plan ligt momenteel nog niet ter inzage. Het is dus nog niet mogelijk tegen het plan zienswijzen kenbaar te maken. Zodra het plan in het kader van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure ex afd. 3.4 Awb wordt gepubliceerd en ter inzage wordt gelegd, is het mogelijk om zienswijzen tegen het plan in te brengen. Wel wordt een aantal onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld om in het kader van artikel 3.1.1 Bro advies uit te brengen over het voorontwerpbestemmingsplan.

Naar boven