Wijziging bestemmingsplan ex artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Opsterland maken bekend dat zij op 10 mei 2011 een wijziging van het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’ hebben vastgesteld voor het perceel Boerestreek 15 in Lippenhuizen. Hiertoe is de nadere specificatie bij de bestemming ‘handel en bedrijf’ gewijzigd in ‘kantoor + salon’.

Het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf maandag 23 mei 2011 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage op de afdeling Publiekszaken, cluster vergunningverlening in het gemeentehuis te Beetsterzwaag (Hoofdstraat 82). U kunt het vastgestelde wijzigingsplan ook inzien op onze website www.opsterland.nl. U vindt het wijzigingsplan onder wonen, werken & inkomen/ bouwen & wonen/ ruimtelijke plannen/ ontheffingen en wijzigingen ter inzage.

Tegen dit besluit kan binnen de genoemde termijn van zes weken beroep ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag:

  • door degenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpwijzigingsplan;

  • tegen wijzigingen die bij vaststelling in de wijzigingsplannen zijn aangebracht;

  • door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe moet binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven