Vaststelling bestemmingsplan Huidekoperstraat 13–17 en besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden Wet geluidhinder

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat het bestemmingsplan Huidekoperstraat en het besluit tot vaststelling hogere grenswaarden Wet geluidhinder ten behoeve van dit bestemmingsplan, met ingang van 22 april onherroepelijk is geworden.

Het betreft een bestemmingsplan voor een bouwplan dat voorziet in het opnieuw bebouwen van het na sloop leeggekomen terrein met woonbebouwing. In het geldende bestemmingsplan zijn woningen op deze plaats niet toegestaan.

Het besluit van de stadsdeelraad bestaande uit een plankaart, regels en vergezeld van een toelichting, alsmede het besluit tot vaststelling hogere grenswaarden Wet geluidhinder hebben van 11 maart 2011 tot en met 21 april 2011 ter inzage gelegen. Binnen deze termijn van terinzageligging kon tegen dit besluit beroep en/of een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aangezien niemand gebruik heeft gemaakt van deze mogelijkheid, is het bestemmingsplan Huidekoperstraat en het besluit tot vaststelling hogere grenswaarden Wet geluidhinder na afloop van de beroepstermijn onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan is in te zien op:

  • het Stadhuis, Amstel 1, Bouwloket, Bel voor openingstijden 14020 of kijk op www.centrum.amsterdam.nl

  • en is digitaal beschikbaar via: www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl

Amsterdam, 19 mei 2011

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven