Ontwerpbestemmingsplan Krawinkel-Lutterade

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 19 mei tot en met 30 juni 2011 het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Krawinkel-Lutterade’ (NL.IMRO.1883.KrawinkelLutterade-ON01) ter inzage ligt.

Het plangebied waarop het ontwerp bestemmingsplan betrekking heeft, ligt ten westen van het centrum van Geleen en bestaat uit de buurten Krawinkel, Lutterade en Dassenkuil. Binnen dit plangebied vigeren thans twaalf bestemmingsplannen.

Voor dit plan wordt tevens een procedure op grond van de Wet geluidhinder doorlopen.

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.sittard-geleen.nl. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en buiten deze openingstijden alleen op afspraak, maandag t/m woensdag van 12.00 tot 17.00 uur en donderdag van 12.00 tot 19.00 uur, Markt 1 te Geleen.

Gedurende de genoemde termijn kunt u uw zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. U kunt uw zienswijzen sturen aan de gemeenteraad van Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard.

18 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven