Besluit aanvraag ontheffing voor het doden van overzomerende ganzen

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben het volgende besluit genomen wat betreft een aanvraag om ontheffing ingevolge artikel 68 van de Flora- en faunawet:

Op 12 mei 2011 is de aanvraag van de FBE (zaaknummer C2019293/2731785 ), Postbus 100, 5201 AC te ’s-Hertogenbosch om een ontheffing op voorhand voor het doden van overzomerende ganzen, op gronden gelegen in diverse gemeenten in de Provincie Noord-Brabant, niet in behandeling genomen.

Tegen bovengenoemd besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken (na datum verzending) bezwaar maken bij ons college. Tevens bestaat op grond van artikel 8:81 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht de mogelijkheid om, indien – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dit vereist, gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de president van de rechtbank te ’s-Hertogenbosch. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het postadres van de rechtbank is Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Het besluit ligt gedurende zes weken (na verzending) ter inzage in het Provinciehuis bij de Directie Ecologie, bureau Natuurverkenningen, contactpersoon mw. E. Deckers, (073-6812138).

Het besluit is digitaal op te vragen bij Groenewetten@brabant.nl of zie www.brabant.nl/floraenfauna (onder documenten).

's-Hertogenbosch, mei 2011

Naar boven