Verlengen geldigheidsduur opsporingsvergunning voor aardwarmte Brielle

12 mei 2011

Nr. ETM/EM/11065524

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie,

Procesverloop:

  • P.N.A. van Dijk Beheer B.V. (hierna: Van Dijk) is houder van de bij beschikking van de Minister van Economische Zaken van 9 april 2009, verleende opsporingsvergunning Brielle, met kenmerk ET/EM/ 9065654;

  • de opsporingsvergunning Brielle geldt tot 22 mei 2011. Bij brief van 5 april 2011 heeft de vergunninghouder een aanvraag ingediend om verlenging van de geldigheidsduur van de vergunning voor een periode die nodig is om geologisch onderzoek te kunnen verrichten.

Gelet op artikel 18, derde lid, van de Mijnbouwwet.

Besluit:

Artikel 1 Verlengen geldigheidsduur opsporingsvergunning voor aardwarmte Brielle

De tekst van artikel 5 van het besluit ET/EM/ 9065654 wordt vervangen door de volgende tekst: De vergunning geldt vanaf het tijdstip waarop zij inwerking is getreden tot vier jaar na het tijdstip waarop zij onherroepelijk is geworden.

Artikel 2

Deze beschikking treedt in werking met ingang van de dag waarop de beschikking is bekendgemaakt.

Deze beschikking wordt bekendgemaakt door toezending aan de aanvrager. Van deze beschikking wordt mededeling gedaan door plaatsing in de Staatscourant.

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie,

namens deze:

P. Jongerius,

Themacoördinator mijnbouw en mijnbouwklimaat directie Energiemarkt.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen 6 weken na verzending van dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, directie Wetgeving en Juridische Zaken (ALP: X/050), Postbus 20101, 2500 EC 's-Gravenhage. Dit besluit is verzonden op de in de aanhef vermelde datum.

Naar boven