Ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Zuid – 5 (Couwenbergstraat 34–36)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen zijn voornemens om, met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening, voornoemd ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad ter vaststelling voor te leggen.

Het plan betreft het planologisch mogelijk maken van een uitbreiding van een huisartsenpraktijk aan de Couwenbergstraat 34–36 te Nijmegen. De huisartsenpraktijk maakt deel uit van een appartementencomplex met op de begane grond maatschappelijke voorzieningen en woningen op de verdiepingen. Het plangebied is gesitueerd aan de achterzijde van het appartementencomplex.

Inzage

Met ingang van 19 mei 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum Open Huis in de Stadswinkel aan de Mariënburg 75.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP1005-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via: http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0268.BP1005-ON01

Daarnaast is het bestemmingsplan als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:

http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak.

Zienswijze

Tot en met woensdag 29 juni 2011 (zes weken) kan eenieder zijn/haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, t.a.v. de afdeling Stadsontwikkeling (bureau G230), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Naar boven