Vastgesteld bestemmingsplan Berg en Bosch / HDI

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Bilt maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.1.1. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 19 mei 2011, gedurende zes weken in het gemeentehuis ‘Jagtlust’, voor eenieder het bestemmingsplan Berg en Bosch / HDI ter inzage ligt, zoals dit door de raad van de gemeente De Bilt op 28 april 2011 is vastgesteld.

Het gebied, waarvoor dit bestemmingsplan is opgesteld, betreft het noord westelijke deel van het terrein Berg en Bosch aan de Prof. Bronckhorstlaan.

Het plan is in te zien op de gemeentelijke website www.debilt.nl/ruimtelijkeplannen en in het informatiecentrum van het gemeentehuis ‘Jagtlust’. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www2.debilt.nl/ruimtelijkeplannen/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0310.0006BP00208-VG01

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen, schriftelijk en gemotiveerd, zienswijzen worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Deze zienswijzen kunnen worden ingediend door degenen die tijdig hun zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van De Bilt naar voren hebben gebracht.

Bilthoven, 18 mei 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Bilt,

de secretaris,

R.A.K. Huijbregts.

De burgemeester,

A.J. Gerritsen.

Naar boven