Vaststellen bestemmingsplan Dingewold Uithuizen

Op 28 april 2011 heeft de raad van de gemeente Eemsmond het bestemmingsplan Dingewold Uithuizen vastgesteld. Het plan betreft het gebied dat globaal wordt begrensd door de Moeshornweg in het zuidwesten, het Dingvonderpad en de Menkematocht in het oosten en de Uithuizerweg en Dingeweg in het noorden. De woonbebouwing ten noordwesten van de Dingeweg maakt ook onderdeel uit van dit bestemmingsplan. Het door de raad vastgestelde bestemmingsplan wijkt niet af van het eerder ter inzage gelegde ontwerp.

Ter inzage

Van 20 mei tot en met 30 juni 2011 ligt het bestemmingsplan ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt de stukken ook bekijken via www.eemsmond.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

In werking

Het bestemmingsplan Dingewold Uithuizen treedt in werking op 1 juli 2011.

Beroep

Bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag kunt u tot en met 30 juni 2011 beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan:

  • als u in een eerdere fase tijdig uw zienswijze op het ontwerp van het bestemmingsplan heeft ingediend bij de gemeenteraad;

  • als u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig te reageren op het ontwerp.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, kunt u tegelijkertijd om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Met een voorlopige voorziening vraagt u om de werking van het bestemmingsplan uit te stellen tot het moment dat op uw beroep is beslist.

Naar boven