Vaststelling bestemmingsplan rijksweg 11

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat de gemeenteraad in hun vergadering van 9 mei 2011 het bestemmingsplan Rijksweg 11, Molenhoek hebben vastgesteld.

Het plangebied ligt in aan de Rijksweg 11 in Molenhoek en is vastgesteld ten behoeve van de realisatie van 12 appartementen en 5 grondgebonden woningen.

Inzien

Het vaststellingsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 18 mei 2011 op het gemeentehuis ter inzage. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.bp10003Rij11MHK-VA01.

Beroep

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig zienswijze hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen tegen het genomen besluit beroep instellen bij Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan met deze bekendmaking.Beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, via voornoemd adres, worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Leefomgeving op telefoonnummer 024-6969177

Naar boven