Ontwerpbestemmingsplan hoek Kanaalstraat/Molenstraat

Volgens het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan Kanaalstraat 82, hoek Molenstraat ter inzage van 18 mei tot en met 30 juni 2011. U kunt het plan ook digitaal inzien op www.lisse.nl en www.Ruimtelijkeplannen.nl

Op de hoek Kanaalstraat/Molenstraat wordt een nieuw winkelpand met twee appartementen ontwikkeld. Ernaast wordt tussen de nieuwbouw en Molenstraat 1 ook nog een woning gerealiseerd.

Indienen zienswijze

U kunt van 18 mei tot en met 30 juni 2011 uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk aan de Raad van de gemeente Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Wilt u liever mondeling reageren, maak dan een afspraak met mevrouw R. van de Nes via telefoonnummer (0252) 433222.

De raad betrekt de zienswijzen bij de vaststelling van het bestemmingsplan. Na de vaststelling kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit wordt te zijner tijd gepubliceerd in de wekelijkse informatierubriek en op www.lisse.nl.

Lisse, 18 mei 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Lisse.

Naar boven