Projectbesluit voorbelasten 1e fase Sion,

De gemeenteraad van Rijswijk maakt bekend dat met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit is genomen ten behoeve van:

het aanbrengen van grond en/of zand als voorbelasting, het aanleggen van bouwwegen, het aanleggen van twee af- en/of toeritten op de Prinses Beatrixlaan, het dempen van watergangen en het aanleggen van (tijdelijke) watergangen binnen het op de verbeelding begrensde gebied.

Inzage

Het besluit met de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf vrijdag 20 mei 2011 gedurende 6 weken gedurende openingstijden bij de balie publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk ter inzage. De balie is op werkdagen geopend van 8.30 tot 14.00 uur en op donderdag ook van 17.00 uur tot 19.00 uur. De stukken zijn tevens in te zien op de gemeentelijke website en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactie

Belanghebbenden die in de voorbereidingsprocedure tijdig een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij in dat kader geen zienswijze naar voren heeft gebracht kunnen tegen het besluit schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank, Postbus 20302, 2500 EH te ’s-Gravenhage.

Tevens kunt u, wanneer u een beroepschrift heeft ingediend, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter op eerder genoemd adres. Voor het instellen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening bent u griffierechten verschuldigd.

Rijswijk, 18 mei 2011

De gemeenteraad voornoemd,

G.W. van der Wel-Markerink,

burgemeester.

P.A. Vink,

griffier.

Naar boven