Kennisgeving Ontwerpuitwerkingsplan De Houthaven – Blok 0 en Eiland 1 t/m 3, Ontwerpuitwerkingsplan De Houthaven – Cluster, Knik en Entreegebouw en Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel West maakt bekend dat de ontwerpuitwerkingsplannen De Houthaven – Blok 0 en Eiland 1 t/m 3, en De Houthaven – Cluster, Knik en Entreegebouw en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder vanaf 19 mei 2011 gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage ligt bij de receptie van het stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250 te Amsterdam, geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

De ontwerpuitwerkingsplannen en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder zijn digitaal beschikbaar via www.west.amsterdam.nl

Het plangebied ligt ten oosten van de Archangelweg/Haparandaweg en Haparandadam, ten noorden van de Spaarndammerdijk en deels in het water van de Houthavens.

De uitwerkingsplannen De Houthaven – Blok 0 en Eilanden 1–3 en De Houthaven – Cluster, Knik en Entreegebouw zijn de eerste van de uit te werken plandelen van het bestemmingsplan De Houthaven. Het betreft complexen van gebouwen langs de Haparandaweg, en de Spaarndammerdijk aan de westzijde van het bestemmingsplangebied van De Houthaven. De bouwblokken voorzien voor een deel in geluidafscherming van de daarachter te bouwen woningen.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden over de ontwerpuitwerkingsplannen en het ontwerpbesluit hogere waarden bij de stadsdeelraad schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u zenden naar Stadsdeel West, t.a.v. het Projectbureau Houthaven, Postbus 57239, 1040 BC Amsterdam. Voor mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch een afspraak maken met het secretariaat van het Projectbureau Houthaven (020-2530460).

Amsterdam, 18 mei 2011

Het dagelijks bestuur van het Stadsdeel West,

Secretaris,

F. Claasen.

Voorzitter,

M.M. Kuitenbrouwer.

Naar boven