Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, locatie Den Dam 5 Breedenbroek’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, locatie Den Dam 5 Breedenbroek’ ter inzage ligt.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 19 mei 2011 tot en met 29 juni 2011 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.00 uur; maandag t/m donderdag van 15.00–17.00 uur; maandag van 17.00–19.00 uur) kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen.

Het ontwerpbestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. In het gemeentehuis kunt u het ontwerpbestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Plangebied en inhoud van het plan

Het perceel Den Dam 5 in Breedenbroek ligt ten noorden van de kern Breedenbroek en ten zuiden van de kern Sinderen. Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk de huidige functie van het perceel Den Dam 5 in Breedenbroek te wijzigen. Momenteel heeft het betreffende perceel een woonfunctie. De nieuwe bestemming van het perceel wordt ‘Maatschappelijk’, zodat een zorgboerderij opgericht kan worden. Op de zorgboerderij kunnen mensen met een lichte verstandelijke beperking onder begeleiding arbeidsmatig werkzaamheden verrichten.

Reacties

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de Gemeenteraad van de gemeente Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de Publieksbalie.

Naar boven