Ontwerpprojectbesluit, ontwerpbouwvergunning en ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden ‘St. Sebastianusstraat - Waterstraat’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oss zijn voornemens met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen en een bouwvergunning te verlenen voor de bouw van 32 woningen in het plangebied St. Sebastianusstraat - Waterstraat in Herpen.

Gelijktijdig is het college van burgemeester en wethouders voornemens hogere grenswaarden vast te stellen in het kader van de Wet geluidhinder voor het bovengenoemde plan.

Inzage

Het ontwerpprojectbesluit, de ontwerpbouwvergunning en het ontwerpbesluit tot vaststelling hogere waarden, inclusief de hierbij behorende bescheiden, liggen gedurende zes weken, met ingang van 19 mei 2011 tot en met 30 juni 2011, voor iedereen ter inzage en zijn raadpleegbaar:

  • op www.ruimtelijkeplannen.nl, www.oss.nl en www.ruimtelijkeplannen-oss.nl;

  • bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis, Raadhuislaan 2 in Oss. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

Zienswijzen

Gedurende de termijn dat de stukken ter inzage liggen, kan iedereen schriftelijk een zienswijze over de ontwerpbesluiten naar voren brengen. Dit kan door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Oss, t.a.v. de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Landelijk gebied, Postbus 5, 5340 BA Oss, onder vermelding van ‘zienswijze St. Sebastianusstraat - Waterstraat’. Het is ook mogelijk om binnen deze termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling Landelijk gebied, telefoon [0412] 629 911.

Inloopbijeenkomst

U bent van harte welkom op de inloopbijeenkomst op woensdag 25 mei 2011 in Thekes, Alard van Herpenplein 9 in Herpen. Tijdens deze bijeenkomst is er geen officieel programma. U kunt de plannen inzien en er is een doorlopende presentatie. Tussen 16.00 en 19.00 uur kunt u binnenlopen en vragen stellen aan de aanwezige deskundigen.

Oss, 18 mei 2011

Naar boven