Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Heroverweging (heroverwegingsbesluit provincie)’

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van 18 mei 2011 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied heroverweging (heroverwegingsbesluit provincie)’ voor eenieder ter inzage ligt in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00–12.00 uur en op woensdag van 8.00–20.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied heroverweging (heroverwegingsbesluit provincie)’ bevat onderdelen van het bestemmingsplan Buitengebied waaraan door Gedeputeerde Staten alsnog goedkeuring is onthouden en onderdelen die opnieuw zijn goedgekeurd. Daarnaast bevat dit bestemmingsplan enkele wijzigingen voor plankaart en planregels. Ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan zijn de percelen plaatselijk bekend als Brinkerweg 17 Emst en Langeweg 59 Emst toegevoegd. Tevens bestaat het voornemen om de bestemming van twee agrarische bedrijven te herzien in een dagrecreatieve bestemming. Het gaat hierbij om de percelen plaatselijk bekend als Kopermolenweg 4 te Epe en Oude Oenerweg 9 te Epe.

U kunt dit ontwerpbestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het ontwerpbestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID intypen: NL.IMRO.0232.BG007Heroverweging-OBP1, of deze link gebruiken: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG007Heroverweging-OBP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op: epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG007Heroverweging-OBP1

Reageren?

Eenieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken met mevrouw T. Olieman van de afdeling Strategie & Ontwikkeling, tel. (0578) 67 88 76.

Epe, 17 mei 2011

Naar boven