Ontwerpbestemmingsplan Noordoosthoek-Normandiaplein

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een ontwerp van het bestemmingsplan Noordoosthoek-Normandiaplein hebben voorbereid.

Inhoud

Het gebied van het bestemmingsplan wordt gevormd door de gelijknamige wijken Noordoosthoek en Normandiaplein. De percelen dr. Kuyperlaan 1 (hoed Praktijk), Iepenlaan 11 (locatie voormalige bedrijfspanden drukkerij Flach) en de Leeuwarderweg 1a t/m 1c hoek 2e Oosterkade 1 t/m 4 te Sneek worden buiten het plangebied gelaten.

Doel van dit bestemmingsplan is om de verouderde bestemmingsplannen in dit gebied samen te voegen en te verwerken tot één actueel bestemmingsplan. Met het plan wordt één ontwikkeling mogelijk gemaakt. In het voormalige kantoorpand van drukkerij Flach aan de Leeuwarderweg 35 wordt de mogelijkheid geboden een dienstwoning te realiseren. Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Noordoosthoek-Normandiaplein’ bevat een toelichting, planregels en een verbeelding.

Ter inzage

Het ontwerp van dit bestemmingsplan ligt met ingang van 20 mei 2011 tot en met 30 juni 2011 voor eenieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Het ontwerp is tevens te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/ leven en wonen/leefomgeving/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/ontwerp en op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

De digitale planbestanden van het Noordoosthoek-Normandiaplein zijn te downloaden op de volgende weblocatie: http://diensten.iszf.nl/swf/ro-online/upload/DB0F9BE6-DC1B-4D96-98E8-BC7BEB7587B9/.

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerpbestemmmingsplan naar voren brengen. Uw reactie kunt u richten aan de gemeenteraad van Súdwest Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer A. Kort van de afdeling Backoffice Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer 0515-489000.

Naar boven