Vaststelling besluiten Singel (naast) 44

Burgemeester en wethouders hebben het projectbesluit en een hogere waarde verleend voor een nieuwe woning op het perceel Singel 44 (naast de bestaande woning).

Projectbesluit

Beroepstermijn

De beroepstermijn loopt van donderdag 12 mei tot en met woensdag 22 juni 2011.

U kunt het plan en overige relevante stukken inzien op de onderstaande locaties:

Het Stadhuis

De koepel:

Blekerijlaan 14, Woerden

Geopend: ma 8.30–19.30 di t/m do 8.30–16.30 vr 8.30 t/m 12.30

Verder ligt er een exemplaar ter inzage bij het omgevingsloket (beperkte openingstijden). U kunt het projectbesluit ook inzien op de website van de gemeente Woerden onder het kopje ‘Wonen en leven’. U kunt het plan ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp besluit hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging (beroepstermijn) tegen het vastgestelde projectbesluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor zover de vaststelling wijzigingen zijn aangebracht in het projectbesluit kan iedere belanghebbende hiertegen binnen de beroepstermijn eveneens beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beroepschriften moeten worden gericht aan de afdeling Arrondissmentsrechtbank Utrecht, Sector bestuursrecht, Postbus 13023, 35023 LA Utrecht.

Schorsing

Het indienen van een beroep schorst de werking van het projectbesluit niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Arrondissmentsrechtbank Utrecht, Sector bestuursrecht, Postbus 13023, 35023 LA Utrecht. Aan deze procedure zijn wel kosten verbonden.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Bekendmaking Wet geluidhinder – Besluit hogere waarde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woerden hebben op grond van het bepaalde in de Wet geluidhinder en het Besluit geluidhinder een hogere waarde vastgesteld voor de geluidsbelasting op de woning. Dit besluit is in te zien bij het projectbesluit.

Naar boven