Bekendmaking in het kader van de Wet geluidhinder Kwakscheweg 1

Voorgenomen vaststelling hogere grenswaarden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oud-Beijerland maken bekend dat zij het ontwerpbesluit hogere waarden ingevolge de Wet geluidhinder op de gevel hebben vastgesteld voor de nieuw te bouwen woning aan de Kwakscheweg 1. Om dit project te realiseren wordt een projectbesluitprocedure doorlopen. De publicatie over het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning treft u elders in deze rubriek aan.

Het ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden ligt met ingang van 14 mei 2011 voor een periode van zes weken voor belanghebbenden ter inzage.

Het besluit is nodig omdat de nieuwe woning, ten gevolge van het wegverkeer aan de Kwakscheweg, Groeneweg en Langeweg ten zuiden van de Zuiderrotonde, een hogere geluidsbelasting zal ondervinden dan de hoogst toelaatbare geluidsbelasting van 48 dB (voorkeursgrenswaarde).

Het ontwerpbesluit kan worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis aan de W. van Vlietstraat 6 te Oud-Beijerland (maandag t/m vrijdag van 08.00–17.00 uur en dinsdag van 08.00–20.00 uur).

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden zienswijzen, bij voorkeur schriftelijk, betreffende het ontwerpbesluit naar voren brengen.

  • Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders en kunnen worden ingezonden via Postbus 2003, 3260 AE Oud-Beijerland, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbesluit hogere grenswaarde Kwakscheweg 1’.

  • Voor mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw Y. Bossche op onderstaand telefoonnummer.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u contact opnemen met mevrouw Y. Bossche van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, team ruimtelijk beleid, bereikbaar op telefoonnummer 0186-646 631.

Oud-Beijerland, 13 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland.

Naar boven