Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning Kwakscheweg 1 ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oud-Beijerland maakt bekend dat op 29 september 2010 een aanvraag om bouwvergunning is ontvangen voor het oprichten van één woning op het perceel Kwakscheweg 1 te Oud-Beijerland. Het plan is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan Buitengebied 1981. Het college is voornemens om medewerking aan het plan te verlenen. Op grond van het bepaalde in artikel 46 van de Woningwet kan de bouwvergunning alleen worden verleend indien op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit wordt genomen.

Terinzagelegging

Op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening zullen het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning (met bijbehorende stukken) met ingang van 14 mei 2011 gedurende zes weken ter inzage liggen op het gemeentehuis aan de W. van Vlietstraat 6 te Oud-Beijerland (voor de openingstijden zie elders in deze rubriek). De stukken zijn ook te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel→bekendmakingen→bestemmingsplannen en projectbesluiten). Bovendien is het ontwerpprojectbesluit digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan eenieder gemotiveerde zienswijzen (bij voorkeur schriftelijk) betreffende het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning naar voren brengen.

  • Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders en kunnen worden ingezonden via Postbus 2003, 3260 AE Oud-Beijerland, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpprojectbesluit / ontwerpbouwvergunning Kwakscheweg 1’.

  • Voor mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw Y. Bossche op onderstaand telefoonnummer.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u contact opnemen met mevrouw Y. Bossche van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, team ruimtelijk beleid, bereikbaar op telefoonnummer 0186-646 631.

Oud-Beijerland, 13 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland.

Naar boven