Ontwerp omgevingsvergunning Rapenburg 26

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt op grond van het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en in samenhang met het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van maandag 16 mei 2011 de ontwerp omgevingsvergunning Rapenburg 26 (terrastuin RMO) voor een periode van zes weken ter inzage ligt. De ontwerp omgevingsvergunning heeft betrekking op het herinrichten van de tuin en het realiseren van een terras met een horecafunctie ten behoeve van het museumcafé. De ontwerp omgevingsvergunning maakt de herinrichting van de tuin met het terras mogelijk.

Inzage

De digitale versie van de ontwerp omgevingsvergunning is beschikbaar op de website van de gemeente Leiden www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. Een papieren versie ligt vanaf 16 mei 2011 ter inzage.

Zienswijzenprocedure

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan de Gemeenteraad van Leiden, Postbus 9100, 2300 PC Leiden Het is ook mogelijk per e-mail te reageren. Een e-mailbericht kunt u sturen naar: sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze Rapenburg 26’. Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak via het secretariaat van het team ORO, tel. (071) 5165232.

Informatie

Nadere informatie bij het Servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), Langegracht 72, tel. 071-516 55 02, maandag t/m donderdag van 9.00-16.00 uur, vrijdag tot 12.00 uur, e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven