Bestemmingsplan ‘2e Hogeweg 79A–81’

Bekendmaking op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist bekend dat zij het bestemmingsplan ‘2e Hogeweg 79A–81’ voorbereiden. Op deze locatie in het centrum van Zeist staan nu twee woningen onder één kap. Het plan maakt een herontwikkeling van de locatie tot een appartementencomplex met commerciële ruimten en parkeerplaatsen mogelijk. Naar aanleiding van de inspraak over dit plan is de voorgenomen ontwikkeling verkleind.

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken ligt vanaf donderdag 12 mei 2011 gedurende zes weken ter inzage in de Publiekshal van de Gemeente Zeist (openingstijden ma. t/m wo. 8.00–15.00 uur, do. 12.00–20.00 uur, vr. 8.00–12.30 uur). Alle stukken zijn ook digitaal in te zien op de website www.zeist.nl → Wonen en leven → Plannen en projecten → Zeist-Centrum.

Zienswijzen

Gedurende de periode dat de stukken ter inzage liggen heeft eenieder de gelegenheid om zijn of haar zienswijzen kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke reacties kunt u sturen naar Gemeente Zeist (t.a.v. de heer N.G. Geelkerken), Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor het kenbaar maken van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de heer Geelkerken van het team Vergunningen via tel. 14 030. Van een mondelinge reactie wordt een verslag gemaakt.

Vervolg

Na de ter inzage legging zullen de ingediende zienswijzen gebundeld worden en worden voorzien van een gemeentelijke reactie. Het ontwerpbestemmingsplan kan op basis daarvan aangepast worden, waarna over de vaststelling ervan zal worden besloten. Dat besluit zal gepubliceerd worden, waarna het samen met het bestemmingsplan voor een periode van zes weken wederom ter inzage zal liggen met, onder voorwaarden, de mogelijkheid om hiertegen beroep aan te tekenen.

Naar boven